Η EL GRECO στo Welders World Cup Competition - Greek Championship.

Μεγαλη επιτυχια για το τμημα συγκολησεων της εταιρειας μας.
Ο ηλεκτροσυγκολλητης μας Λαζαριδης Αναστασιος συμμετεχει στους διεθνεις παγκοσμιους ημιτελικους αγωνες καλλυτερου συγκολλητη στο

Welders World Cup Competition - Greek Championship.

Στα πλαίσια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Συγκολλήσεων στην Κίνα τον Ιούνιο του 2017, διοργανώνεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγκολλητών – WELDERS WORLD CUP [WWC] από τις 24 έως 29 Ιουνίου 2017 στην Σανγκάη, στο οποίο η Χώρα μας προτίθεται να συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της με την Εθνική μας Ομάδα.

ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ. ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΓΕΝΕΙΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ TIG ΣΕ ΕΛΑΣΜΑΤΑ Ο,6 ΜΜ. ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Με αφορμή λοιπόν αυτή την ιδιαίτερη Διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος συγκόλλησης στην Κίνα, με συμμετέχοντες Εθνικά Ινστιτούτα Συγκολλήσεων (ΑΝΒ) από 37 Χώρες, το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων αποφάσισε να οργανώσει την Ελληνική Ομάδα συγκολλητών η οποία θα προκύψει από την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Συγκόλλησης με την μέθοδο των Play Off.
 Στα πλαίσια του Πρώτου (1ου) Πανελληνίου Πρωταθλήματος Συγκολλητών που διοργανώνεται στην Ελλάδα από το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων,  στα πλαίσια της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Συγκολλητών, καθορίστηκαν οι οργανωτικές και τεχνικές λεπτομέρειες της Διοργάνωσης.

Κριτική / Εξεταστική Επιτροπή:
-      Βαμβακούσης Αρτέμης, Δρ. Μεταλλουργίας, Εκτελεστικός Διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων, Πρόεδρος Εξεταστικής Επιτροπής.
-      Χωρεμιώτης Αλέξανδρος, Μηχανικός Συγκολλήσεων, Επιθεωρητής Swiss Approval Technische Bewertung. Μέλος Εξεταστικής Επιτροπής
-      Φραγκούλης Παναγιώτης, πιστοποιημένος Συγκολλητής, Ναυπηγεία Ελευσίνας. Μέλος Εξεταστικής Επιτροπής.

Τύπος Δοκιμίου:
-      Shielded Metal Arc Welding [111/SMAW]
-      Ανθρακούχος Χάλυβας
-      Μετωπική σύνδεση
-      Σωλήνας 6’ ιντσών
-      Θέση 45Ο

Ημερομηνία Διεξαγωγής:
11 Μαρτίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 08.00, στην Ελευσίνα, οδός Τραπεζούντος 96 (και Διγενή Ακρίτα γωνία), στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων.

Διαγωνιζόμενοι αθλητές – ηλικίας από 18 έως 35 ετών.
Διαγωνιστική Διαδικασία:
Προκριματική Φάση: Οι συμμετέχοντες θα δώσουν δοκίμια ανά 2 ομάδες των τριών συμμετεχόντων, εντός χρονικού διαστήματος δύο (2) ωρών. Το σύνολο των ωρών της προκριματικής φάσης ανέρχεται σε τέσσερις (4) ώρες.
Μετά το πέρας του πρώτου δίωρου της προκριματικής φάσης, θα συμμετέχει η δεύτερη τριάδα των αθλητών και μετά το πέρας και του δεύτερου δίωρου, η προκριματική φάση του Διαγωνισμού και για τους έξι (6) συμμετέχοντες θα έχει ολοκληρωθεί.
Εντός μίας (1) ώρας η Εξεταστική Επιτροπή θα επιλέξει τα τρία (3) καλύτερα δοκίμια, και θα ξεκινήσει ο Τελικός για την ανάδειξη του Πρωταθλητή.

Τελική Φάση: Στον τελικό θα συμμετέχουν οι τρείς (3) αθλητές με τα καλύτερα συγκριτικά δοκίμια, και εντός δύο (2) ωρών θα ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία και για αυτούς.
Εντός μισής (0.5) ώρας, η Εξεταστική Επιτροπή θα επιλέξει το καλύτερο δοκίμιο, αναδεικνύοντας τον Πρωταθλητή του έτους 2017.
Ο Πρωταθλητής, θα έχει την δυνατότητα να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγκολλητών που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στην Σαγκάη / Κίνα, εφόσον βρεθούν χορηγοί να υποστηρίξουν την Ελληνική συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Καλή επιτυχία στους αθλητές μας!!

Χορηγοί Ελληνικού Πρωταθλήματος

       

Σχόλια

  1. Είστε επιχειρηματίας;
    Εάν έχετε οικονομικές ανησυχίες ή δεν έχετε το
    τα απαραίτητα κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση;
    Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο για την εξόφληση χρεών ή την πληρωμή σας
    λογαριασμούς; Μπορούμε να σας προσφέρουμε μια τιμή μεταξύ 5000 € και 5000.000 € με μειωμένο συντελεστή 3%.
    Επικοινωνήστε μαζί μας εάν χρειάζεστε. Εδώ είναι το email μας: patricefradet22@gmail.com
    σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΥΡΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΛΟΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΡΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΠΛΟΙΟΥ.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣEIΣ ΝΕΟΥ BOW και STERN THRUSTER